Central Texas Dermatology

Commercial Portfolio  >  Healthcare/Medical  >  Central Texas Dermatology

CTD Lobby
CTD Lobby Sitting
CTD Lobby Waiting
CTD Reception
CTD Nurse Station In Use
CTD Nurse Station
CTD Exam Room View
CTD Exam Room Overall
CTD Exam Room
CTD Exam Doorway
CTD Office
CTD Exam Hallway
CTD Hallway
CTD Bathroom
CTD Doorway Waiting
CTD Entry
CTD Sitting

This office renovation transformed a dated office space into a dermatology clinic program with a fresh and relaxing patient experience. The design utilized an unusable central courtyard space, while preserving access to natural light. The second story with expansive exterior glazing surrounded by mature live oak trees provided opportunity for natural views in perimeter exam rooms and Mohs waiting areas. A central nurse station was designed for efficient accessibility to all exam rooms. The spacious, tranquil waiting and reception areas incorporate clerestory windows for natural lighting, while soothing artwork and accent colors carry an assuasive entry aesthetic throughout the clinic.

Business URL: Central Texas Dermatology

Contact us for your next project

Like what you see? 

Have an idea but don't know where to start? Write to us today!